#workingtogether

 

Tillsammans gör vi ett säkrare Nacka Forum

 

Information om åtgärder med anledning av COVID-19

Våra besökares och vår personals säkerhet och trygghet är vår främsta prioritet i Nacka Forum - inte minst i tider som dessa! För att minska risken för smittspridning följer vi noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar vår verksamhet i linje med deras rekommendationer.

Vi i Nacka Forum vill ta vårt ansvar och har därför vidtagit en rad olika åtgärder som ett led i att fortsätta kunna välkomna våra kunder till en trygg miljö.

Nedan listar vi några exempel på dessa och vill du veta mer eller har minsta fundering så tveka inte att höra av dig till oss på centrumledningen. Skicka ett mail till info@nackaforum.se så ser vi till att återkoppla så snart vi kan.

Ta hand om dig själv och varandra och välkommen till Nacka Forum!

 
Justerade städrutiner i Nacka Forum 

Justerade städrutiner

Som ett första steg har vi justerat våra städrutiner i centrum, vilket bland annat innebär att vi torkar av exponerade ytor ännu mer frekvent. Samtidigt uppmanar vi alla besökare som rör sig i Nacka Forum att använda sig av tvål och handsprit enligt myndigheternas rekommendationer och information. 

Alcogelstationer i Nacka Forum 

Alcogelstationer

Vi har placerat ut alcogel-stationer runt om i centrum, som du som kund mer än gärna får använda med jämna mellanrum under ditt besök. Heja god handhygien!

Kommunikation 

Kommunikation & information till våra besökare

Vi ser till att löpande påminna våra kunder om att hålla avstånd, undvika köbildning och vara noga med handhygienen. Informationen om detta finns uppsatt runt om i centrum, bland annat genom dekaler på golvet, i rulltrappor och i andra allmänna utrymmen. Håll gärna utkik efter ovan skyltar under ditt besök!