AVVIKANDE ÖPPETTIDER
AVVIKANDE ÖPPETTIDER

Observera att butiker just nu kan ha avvikande öppettider. Läs mer

 #workingtogether

 

Tillsammans gör vi ett säkrare Nacka Forum

 

Med anledning av Covid-19

Just nu befinner vi oss alla i en situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas riktlinjer och information. Vi vidtar löpande åtgärder i enlighet med dessa. Här har vi samlat de initiativ vi har introducerat sedan Covid-19 utbrottet i Sverige. 

Nacka Forum är en viktig plats för människor där vi erbjuder möjligheten att handla mat, besöka apotek och inhandla andra saker som behövs. Vi har därmed fortsatt öppet enligt ordinarie öppettider men med anledning av den svåra situationen har många av våra butiker och restauranger avvikande öppettider. Läs mer om våra öppettider här.

För de besökare som färdas med bil till oss finns det gott om parkeringsplatser så du behöver inte oroa dig för trängsel. Du får alltid tre timmars fri parkering vid ditt besök hos oss och som Nacka Forum medlem har du möjlighet att parkera gratis även på kväller och helger, läs mer här.

Har du frågor kan du alltid nå oss på info@nackaforum.se.

Ta hand om dig och varandra!

 
Justerade städrutiner i Nacka Forum 

Justerade städrutiner

För att minska risken av smittspridningen av Covid-19, har vi justerat våra städrutiner. Samtidigt uppmanar vi alla besökare som rör sig i Nacka Forum att använda sig av tvål och handsprit enligt myndigheternas rekommendationer och information. 

Alcogelstationer i Nacka Forum 

Alcogelstationer

Sedan utbrottet av Covid-19 har vi utökat våra besökares tillgång till tvål och handsprit som finns tillgängligt i centrumet. Som ett led i vårt kontinuerliga säkerhetsarbete har vi kompletterat med att placera ut alcogelstationer på flera platser i Nacka Forum.

Kommunikation 

Kommunikation i Nacka Forum

Som en påminnelse till alla våra besökare, har vi sedan utbrottet av Covid-19, placerat ut kommunikation som uppmanar våra besökare att följa myndigheternas rekommendationer gällande hygien, att hålla avstånd till varandra samt att stanna hemma vid minsta sjukdomskänsla.

Hemleverans Nacka Forum 

Hemleverans

Vi gör vad vi kan för att tuffa tider ska bli lite lättare. Därför kan du få hjälp att köpa dina varor på distans och få dem levererade hem till dörren samma dag som du beställer. Om du vill kan du också hämta ut dina varor vid ett upphämtningsställe i Nacka Forum Läs mer om vår hemleverans här.