TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Nacka Forum arbetar ständigt för att bidra där vi har möjlighet. Läs mer om våra initiativ och samarbeten nedan:

Röda Korset

Vi samarbetar löpande med Röda korset genom att bidra till insamling av textilier och produkter samt att vi lyfter Röda korsets initiativ för en hållbar konsumtion här.

BRIS

Vi är guldsupporter till BRIS och upplåter löpande plats i våra digitala kanaler för budskap ifrån BRIS.

Rosa bandet

Vi är stolta företagsvänner till Rosa Bandet 2021. Det inkluderar att lyfta samt uppmärksamma Rosa Bandet och Cancerfondens viktiga arbete för att besegra cancer. Vi bidrar genom att skapa medvetenhet om organisationens arbete i våra digitala kanaler och genom donationer till organisationen.

Rädda barnen

Vi har ingått i samarbete med organisationen Rädda barnen för att samla in monetära medel till behövande i Ukraina och familjer på flykt.

Kvinnojouren

Vi lyfter Kvinnojourens budskap på utvalda platser runt om i Nacka Forum.

URW for jobs

För fjärde året i rad har Nacka Forum, tillsammans med Nacka kommun, anordnat den lokala sommarjobbsmässan i Nacka. Genom ett nära samarbete med Nacka kommun samt ett tjugotal företag i området, skapar vi lokala arbetstillfällen med syftet att ge unga möjligheten till sommarjobb och samtidigt främja att närsamhället utvecklas och växer. 2021 annonserade vi ut över 200 sommarjobb och fick in över 600 ansökningar. URW for jobs är en viktig del i Unibail-Rodamco-Westfields Better Places strategi.

Lokal idrott

Vi sponsrar flertalet lokala idrottsorganisationer, löpande och vid enstaka tillfällen, för att främja idrottslivet i Nacka.

Lokala skolor

Vi arbetar löpande med lokala skolor och föreningar genom deltagande på event, monetär sponsring och kostnadsfria uppvisningar i centrumet i form av exempelvis Ung företagssamhet, dans- och musikuppträdanden.

Generation pep

Nacka Forum ingår i Generations Peps folkrörelse som syftar till att lyfta frågan om barn- och ungdomars hälsa. VI tillhör en av de aktörer som ingår i organisationens rikstäckande nätverk som initierat initiativ för att värna om barns hälsa genom ökad rörelseglädje, bättre kost och större kunskap kring hur de kan verka för ett hälsosammare liv.