personal shopper

Nacka Forum

NACKA FORUMS PERSONAL SHOPPERS

Tycker du att det är svårt att veta vad du passar i eller vilka modeller som framhäver din kropp på bästa sätt? Kommer du som så många andra hem med plagg du redan har, eller shoppar du spontant utan att veta vad du kan kombinera ditt plagg till?

Låt då oss hjälpa dig till bättre och mer effektiv shopping. Nacka Forums Personal Shoppers har lång erfarenhet av styling och service och kommer göra din shopping till en minnesvärd upplevelse.

Vi hjälper dig med allt från att bygga en bra och långsiktig basgarderob till att hitta den perfekta outfitten till ett specifikt tillfälle. Vårt mål är att du ska känna dig bekväm och säker i din klädsel.

Bli medlem i Nacka Forum

HUR GÅR DET TILL?

Varje Personal Shopper-session pågår i 120 minuter. Mötet inleds med en intervju och behovsanalys på ett café i Nacka Forum. Efter intervjun går du tillsammans med Personal Shopper ut i speciellt utvalda butiker för att prova och hitta det just du efterfrågar.

För dig som har eller skaffar Nacka Forum kortet är konsultationen kostnadsfri då du handlar för minst 3000 kr vid tillfället. Nacka Forum-kortet skaffar du via hemsidan eller i vår smartphone app.

För att boka en Personal Shopper-session går du in på www.bokadirekt.se.


Personal shopper
Personal shopper