VÅRA RESTAURANGTIPS

Shopping i all ära – men visst är en av höjdpunkterna att ta sig en fika och fylla på med mer energi? Nacka Forum erbjuder mängder av smakupplevelser. Vad är du sugen på?

Nacka Forum erbjuder inte mindre än 18 olika restauranger och caféer. Missa inte våra nyöppnade restauranger Bangkok Bistro och Indian Garden! Och glöm inte att du alltid kan be om take away om du hellre vill ta med dig maten.

Tid för frukost?

För dig som kommer till oss på fastande mage så kan vi tipsa dig om våra caféer. Waynes Coffee, Espresso House och Thelins är alla perfekta ställen att börja dagen på. Matiga mackor eller varför inte börja dagen med scones? Självklart med en kopp te eller ditt favoritkaffe.

– Vi är väldigt duktiga på espresso så det tycker jag att man ska testa att beställa hos oss. Vi gör den stark och god, precis som den ska vara. Annars är det ju väldigt gott med en is-latte när det är varmt, säger Ellen Jonsson på Thelins.

När klockan slår lunch

I Nacka Forum hittar du mängder av alternativ när magen börjar kurra framåt lunch. Det svåraste är att bestämma sig för vad du är sugen på, just i dag? Om det är asiatiskt du är ute efter så är Asian Delicious, Neko Sushi och Bangkok Bistro bra ställen att besöka. Om du är på jakt efter något stadigare vill vi tipsa om New York Grill House - här finns omtyckta hamburgare, grillspett  – och den klassiska planksteken.

– Om jag får ge ett tips så är det att testa vår biffplanka. Då får du bra kött, hemmagjort potatismos, sparris och goda såser – allt lagat på plats i vårt kök, säger Majd Barsoum, ägare av New York Grill House.

På Babas Burger har man helt specialiserat sig på hamburgare och här ses varje hamburgare som ett konstverk. Ett besök här är en riktig upplevelse och kommer garanterat att uppskattas av hela familjen.

Energipåfyllning, tack!

När energin tryter eller benen värker, är det dags att ge kroppen lite nytt bränsle. Nacka Forum erbjuder flera trevliga caféer och juicebarer som är perfekta platser att tanka lite ny energi.

På Thelins kan du äta allt från frukost till lunch och en riktig storsäljare just nu är deras italienska gelato.

– Min favoritsmak är svartvinbärssorbeten men vi har också fått in en nutellaglass som är väldigt god, tipsar Ellen Jonsson på Thelins. Om du hellre vill ha en uppiggande smoothie eller färskpressad juice finns både Naked Juice Bar och Joe & The Juice i Nacka Forum.

– Våra smoothies är populärast på menyn. Två av mina favoriter är Mango Mania – eller Mean & Green om man är sugen på en grön smoothie, säger Reza Hematfar, ägare av Naked Juice Bar.