AVVIKANDE ÖPPETTIDER
AVVIKANDE ÖPPETTIDER

En del av våra butiker och restauranger följer just nu våra avvikande öppettider. Klicka här för att läsa mer.

PLANERA DITT BESÖK I NACKA FORUM

Ibland är det lite fler besökare som väljer att besöka oss vid en och samma tidpunkt. Under dessa tillfällen vill vi göra vad vi kan för att underlätta för dig som kund att hålla avstånd.

Därför kan vi komma att be dig att vänta utanför en liten stund, så blir det snart din tur. Tack för att vi kan hjälpas åt!

Först på plats eller sist ut?

Nacka Forum har generösa öppettider, veckans alla dagar. Om du vill ha större möjlighet att kunna shoppa i lugn och ro kan det vara en bra idé att försöka vara först på plats - eller sist ut, innan vi stänger för dagen. Vilket passar dig?

Helgnöje eller vardagsbestyr?

Lördagar och söndagar är oftast dagar då många väljer att komma till oss. Om du vill ha större möjlighet att undvika kassaköer och minimera din väntetid, kan det vara en bra idé att välja en annan shoppingdag eller komma vid en tidpunkt då det ofta är färre folk på plats.

Vad mer kan vara bra att tänka på?

För att hjälpas åt med att begränsa smittspridningen vill vi påminna om ett par saker som är viktiga att tänka på – innan och under ditt besök hos oss:

  • Handla ensam om du planerar att besöka oss
  • Planera ditt besök genom att använda vår tidsöversikt ovan, för att se när det vanligtvis är fler eller färre besökare
  • Stanna hemma om du har minsta symptom - även om du bara tror att det rör sig om en liten förkylning.
  • Tvätta händerna och var noga med handhygienen. Använd gärna våra alcogel-stationer som finns utplacerade runt om i centrum.
  • Avstånd är omtanke! Tänk på att hålla lämplig distans och visa hänsyn till andra besökare, så blir det lite bättre för alla.
  • Använd gärna munskydd när du besöker oss för att värna om din egen och andras säkerhet.
  • Från och med den 1 mars tillåts endast 1 person per sällskap att serveras på serveringsställen i köpcentrum. Undantaget från detta gäller barn och personer i behov av stöd. Om serveringsstället har en egen ingång utifrån gatan, tillåts 4 personer per sällskap åt gången. Alla restauranger och caféer stänger just nu för servering senast klockan 20.30.