Nacka Forum presenterar Årets Nackabo 2021

För 23e året i rad är det nu dags att tillsammans nominera och rösta fram Årets Nackabo. Som vanligt söker vi kandidater från alla delar av lokalsamhället där du bor. Är det en inspirerande lärare, en entreprenör, idrottsledare, kändis, kulturperson, en god vän eller en omtänksam granne? Du bestämmer helt fritt men glöm inte att motivera ditt förslag. Efter en rekordjämn tävlingsomgång förra året, tilldelades titeln till sist den biträdande rektorn Jens Lindgren och trygghetsvärden Sharon Ramezan. Nu är det dags för dessa Nackahjältar att passa titeln vidare.

Den 28 september öppnar nomineringen digitalt på nacka.se, nackaforum.se samt på nvp.se. Veckan efter, den 5 oktober öppnar sedan de manuella röstbåsen i Nacka Forum, Nacka Stadshus, i Orminge- och Saltsjöbadens centrum, på Dieselverkstaden, samt på biblioteken i Fisksätra, Älta och Nacka Forum.

Nominera din Årets Nackabo via följande länk: https://nacka.proofx.se/0nPLntDs1J6Nxp7BdfZKyD/

Den 13 december arrangeras prisutdelningen på plats i Nacka Forum. Prisutdelare är Nacka Forums centrumchef Marie Larsson tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Mats Gerdau.

Årets Nackabo startades 1999 av oss på Nacka Forum och tävlingen arrangeras i samarbete med Nacka kommun och Nacka Värmdö Posten.

28/9–19/9 Nomineringsperiod

2/11 Omröstningen öppnar

21/11 Omröstningen stänger

13/12 Prisutdelning