Information angående öppettider

Information angående öppettider

Nacka Forum håller fortsatt öppet enligt ordinarie öppettider men med anledning av Covid-19 har många butiker och restauranger just nu reducerade öppettider. Vänligen besök butikernas och restaurangernas egna hemsidor eller kontakta dem direkt för vidare upplysningar. 

Se information om centrumets aktuella öppettider nedan.

Ordinarie öppettider:

Måndag till fredag kl. 10-20

Lördag kl. 10-18

Söndag kl. 11-18

Reducerade öppettider:

Måndag till fredag kl. 11-19

Lördag kl. 11-17

Söndag kl. 11-17

Öppettider apotek:

Måndag till fredag kl. 9-20

Lördag kl. 9:30-18

Söndag kl. 11-18

Apotekens unika öppettider hittar du här.

Öppettider livsmedel:

Måndag till söndag kl. 7-22

Livsmedelsbutikernas och Systembolagets unika öppettider hittar du här.

För närvarande är Nacka-nallens lekland Blåbärsskogen på plan 2 stängt.Vi uppdaterar löpande ovan för att tillhandahålla så aktuell information som möjligt men ber er förståelse för att situationen kontinuerligt förändras och avvikelser kan förekomma. Vänligen besök butikernas och restaurangernas egna hemsidor eller kontakta dem direkt för vidare upplysningar. 

Nacka Forum är en viktig plats för människor där vi erbjuder möjligheten att handla mat, besöka apotek och inhandla andra saker som behövs. Nacka Forum håller öppet så länge vi inte får andra direktiv från myndigheter eller hamnar i en situation där vi behöver ompröva beslutet. Vi har en stor förståelse för att våra besökare har en oro och vi fortsätter att följa läget väldigt nära och löpande utvärdera situationen.

Klicka här för mer information!