Mat och dryck 

Mat & Dryck

Mat & Dryck i nacka forum

I Nacka Forum finner du snabbmat, restauranger och caféer för alla smaker. Hos Sandströms Kött & Chark hittar du dessutom hängmörat svenskt kött från lokala gårdar!

Sturehof Matmarknad

En smakrik vistelse

I centrumet hittar du en bred variation av restauranger med något för alla. Kanske är du sugen på en hälsosam sallad eller pokébowl från Waynes Coffee eller Oh Poké? Hamburgare från Babas Burger, eller varför inte testa något av våra asiatiska koncept såsom Karibu- och Neko SushiAsian Delicious eller smakrika rätter från Indian Garden. Vi har även fått utökning från den omåttligt populära aktören Sturehof Matmarknad där du som besökare hittar delikatesser i form av allt från oslagbart goda maraconamandlar, oliver och massa annat. Tips är att prova på deras middagskassar som sätter guldkant både vardagen och helgen.

Är du den nyfikna personen som inte räds av att testa nya saker? Då har vi en nyhet som kommer passa dig! 7-Tea har öppnat upp deras första te-bar i Nacka Forum där de erbjuder sommarens kanske godaste trend, Bubble tea i ett flertal olika smaker. I höst välkomnar vi även salladsbaren Holy Greens som bringar ytterligare ett gott och hälsosamt lunchalternativ vid ditt besök i centrumet.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Shopping 

Shopping

Flera nyöppningar inom bl.a. mode, sport och underhållning. Vi erbjuder lokala och internationella butiker, från mode till vård och dagligvaruhandel!

Nöjen 

Nöjen

Här finns det mesta för en underhållande tillvaro som inomhus-golf och Jumpyard. För barn i alla åldrar finns Nacka Nallens lekplats som erbjuder rutschkana, klättervägg med mera.