Liveshopping 2021

ELLINOR BJURSTRÖMS höstfavoriter och livesändning

Missade du livesändningen? Ingen fara, du kan nu se den nedan tillsammans med en sammanfattning av Ellinors bästa tips!

ELLINORS favoriter från Nacka Forum:

 

Clas Ohlson:

Dymo – 349:-
Verktygslåda junior – 179,90:-
Tensmaskin – 550:-
LED ljus – 159,90:-
Vakuumpåse – 139,90:-
Hängade förvaring – 99,90:-

Indiska:

Kroklist i mangoträ – 199:-
Duk – 299:-
Tekanna – 299:-
Ovalt serveringsfat – 199:-
Stickad mössa – 149:-
Runt underlägg rotting – 149:-
Salladsbestick i mangoträ – 179:-
Servetter – 69:-
Salladsskål i mangoträ – 349:-
Mugg stengods – 99:-

KappAhl:

Regnkappa – 599:-
Boxerkalsonger – 129:-
Teddyjacka – 299:-
Hårband – 59,90:-
Manchesterskjorta – 249:-
Polokrage fleece – 79,90:-

Cervera: 

Ittala vinglas – 699:-
Orrefors ljusstake 2-pack  – 1989:-
LED värmeljus – 149:-
Molekyl ljusstake – 1099:-

 

Ellinors tre fördelar med Nacka forum:

1) Bäst av allt i Nacka Forum är alla bekvämligheter som tex parkering och bra toaletter med skötbord. Eftersom jag är tvåbarnsmamma så uppskattar jag när saker finns tillgängligt och allt fungerar smidigt från att du anländer till att du åker hem.
2) Utbudet. Med 120 butiker och flertalet restauranger så kan jag vara säker på att hitta det jag söker. Jag uppskattar att det är varierande butiker inom bland annat mode och inredning. Utöver det finns även andra tjänster som bank, sjukvård och mathandel. Rolig fakta är att min tandläkare finns i Nacka Forum, för att man förtjänar ju något fint efter ett besök hos tandläkaren.
3) Ett barns dröm (läs mammas dröm) är Nacka Nallens blåbärsskog. Något som jag uppskattar lika mycket som sonen Aaron. Det är alltså en rolig och färgglad lekpark inne i centrum.

Personlig koppling till gallerian:

Jag upptäckte Nacka Forum för många år sedan när jag bodde i stan. Det var mitt favoritcentrum som jag valde att åka till när jag skulle strosa runt eller var ute efter att hitta kvällens partyoutfit. På grund av utbudet och bekvämligheterna så har jag fortsatt åka till Nacka forum med jämna mellanrum trots att jag nu flyttat ifrån stan till Åkersberga (norr om Stockholm). Bekvämligheter är avgörande för en småbarnsmamma som mig och det prioriteras högt på min lista. Det är helt enkelt väldigt bekvämt att strosa runt i Nacka Forum en hel dag.
Jag hade även en kompis som jobbade i gallerian, så att ses där på en lunch var självklart. Lite beslutsångest varje gång man skulle välja mellan alla 20 restauranger.

Ellinor Bjurström