Liveshopping 2021

FÖLJ MED INFLUENCERS PÅ SHOPPINGRUNDA I NACKA FORUM

Höstens mode är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi har därför bjudit in några av våra mest uppskattade profiler för att dela med sig av sina bästa hösttips och inspirera dig som besökare av Nacka Forum.

Under helgen den 25-26 September bjuder vi in Andrea Norrman, Fanny Melin, Valerie Aflalo, Julian Hernandez, Anna-Karin, Melina Criborn & Elinor Bjurström till Nacka Forum för att livesända deras shoppingtur i centrumet på Nacka Forums instagram. På plats i centrumet kommer även möjligheten finnas att följa ett inspirerande panelsamtal, återvinna kläder du inte längre använder hos Röda Korset och mycket mer!

För att komma direkt till @NackaForum tryck här

MÖT PROFILERNA HÄR

Andrea Norrman

andrea norrmann

Andrea är en småstadstjej som flyttade upp från Motala till Stockholm, närmre bestämt Nacka för 15 år sedan med sin familj. Igenkänning, närvaro och livet, kan man ta del av på Andreas konto!

Fanny Melin

Fanny Melin

Jag heter Fanny Melin och är 18 år och uppvuxen i Stockholm, jag läser mitt sista år på gymnasiet. På mina kanaler delar jag med mig utav mode och vardag. Möt mig här!

Julian Hernandez

Julian hernandez

Julian Hernandez jobbar som stylist i stora TV program och killen bakom stylingen på årets vinnarlåt i Melodifestivalen, Voices. Hans intresse för unisex-mode och hans stil följs av tusentals människor dagligen på Instagram och hans egna mål har alltid varit att nå ut och inspirera alla oavsett kön. 

Anna-Karin

AnNa-karin

Anna-Karin, som driver det uppskattade Instagramkontot @inclassicfashion, visar ofta upp inspirerande innehåll kring inredning, mode och design. Som nybliven mamma får vi också följa med på händelser i livet som förälder. Nyligen har Anna-Karin köpt ett landställe i Gnesta och har inspirerat sina följare under med både renovering och inredning. Sedan några år tillbaka bor Anna-Karin i Nacka med sin familj och är väl bekant med Nacka Forum, där hon ofta varit på besök under åren.

Melina Criborn

Melina Criborn

Melina Criborn är en glad tjej som gillar att ha många bollar i luften. Hon har precis flyttat till en ny lägenhet på Östermalm i Stockholm tillsammans med sin man & dotter som familjen håller på att renovera för fullt. Följ med i hennes liv med allt från skogspromenader, mode, resor, livet som mamma, salongsägare, vänner till lägenhetsrenovering.

Valerie Aflalo

valeriE AFLALO 

Valerie Aflalo, kläddesigner med egna varumärket Valerie men också inspiratör inom livsstil på Instagram. Älskar min trädgård odling och allt som är kreativt! Här hittar ni mig @valerie_aflalo 

Ellinor Bjurström

ellinor bjurström

Många har följt Ellinor Bjurström sedan hennes resa i TV programmet Top Model, där hon kom på en andra plats. Vissa hittade Ellinor efter hennes medverkan i Unga Mammor där hon varit med två säsonger. Ellinor jobbar som influenser och har över 100.000 följare på sitt instagramkonto där hon visar upp det ärliga livet och allt vad det innebär. Ellinor har byggt hus i Stockholms skärgård tillsammans med sin sambo Jimmy Olsson, där älskar hon att spendera sin tid. Ellinor har precis fått sitt andra barn och försöker accelerera livet som tvåbarnsmamma. Möt Ellinor här!