Liveshopping med Nacka Forum 

Låt dig inspireras inom mode och inredning!

Nacka Forum bjöd in några utav Sveriges mest inspirerande profiler inom mode och inredning till ett digitalt shoppingevent för att visa upp sina absoluta favoriter och massor med tips under livesändning från sina instagramkonton.

Missade du sändningarna? Lugn bara lugn – följ länkarna nedan för att upptäcka profilernas bästa tips en gång till!

Allt som visas under livesändningarna går att handla från våra butiker på plats eller via vår hemleverans.

Valerie Aflalo 

Valerie Aflalo

@valerie_aflalo

Valerie Aflalo heter jag och bor i Enskede med min man Johan och 3 barn Nicoletta 14, Bianca 8, Leonie 5 år. Grundade mitt klädmärke ”Valerie” för ca 12 år sen men jobbar även med mina sociala medier på bloggen Valerieaflalo.com och min Instagram @valerie_aflalo. Jag älskar att jobba kreativt i alla former både när det kommer till mode, inredning eller sociala medier. Träning och hälsa är även det viktigt för mig och utgör en stor del i mitt liv. När jag är ledig åker jag gärna på skidsemester med min familj eller lagar middagar tillsammans med min man.

Se Valeries favoriter och livesändning här

Dani Pavlica 

Danijela Pavlica

@danipavlica

Jag heter Danijela Pavlica (Danipavlica) och arbetar som influencer och har dottern Vienna 1,5 år tillsammans med sambon Babak Faramarzian. Har precis köpt min drömtomt på Värmdö där jag och min sambo ska bygga ett sommarhus. Jag bor på Östermalm i Stockholm och älskar allt som har med familjeliv att göra! Bästa shoppingtips: håll det enkelt.

Se Danijelas favoriter och livesändning här

 
Linn Herbertsson 

Linn Herbertsson

@linnherbertsson 

Linn Herbertsson är entreprenören som driver sitt egna bolag Organista sedan ett drygt år tillbaka. Vid sidan av det arbetar hon med sina sociala medier där hon delar inredningstips, mode och resan som entreprenör. Linn bor tillsammans med sin sambo i ett magiskt sommarhus på Värmdö där de trivs fantastiskt bra.

Se Linns favoriter och livesändning här

Bisse 

Jannike Nordström

@bisse_

Jannike är skåningen med enorm energi och känsla för inredning. Hon är i grunden mäklare men har genom sina sociala medier blivit en stark inrednings- och nu även mammaprofil som delar både högt och lågt i sin vardag. På hennes Instagram får vi inspiration från hennes hemma, följa hennes liv med småbarn hemma samt ta del av roliga projekt - bland annat ett framgångsrikt designsamarbete med Jotex.

Se Jannikes favoriter och livesändning här

Emma Melin 

Emma Melin

@emmamelins 

Mitt namn är Emma Melin. Jag är 30 år och bor tillsammans med min man och vår 1,5 åriga son Frans i ett parhus söder om stan. Ett av mina största intressen är inredning och det var även det jag jobbade med innan jag gick på föräldraledighet. Utöver att vara mamma jobbar jag som Influencer och bloggar på emmamelins.se Hemma i vårt hus med min familj trivs jag som allra bäst men jag tackar inte nej till en fika med vänner, resa, promenera eller att ta en shoppingrunda. Då shoppar jag gärna inredning, mode eller barnkläder. Barnkläder och barnrumsinredning ligger mig nämligen också väldigt varmt om hjärtat :)

Se Emmas favoriter och livesändning här

 
Andrea Norrman 

Andrea Norrman

@andreanorrman 

Andrea Norrman, 24 år och 2-barnsmamma som älskar att umgås med familj och vänner. Jag har bott i Nacka sedan jag var 10 år och Nacka Forum har varit en plats där jag befunnit mig flera gånger i månaden, sedan dess. Jag jobbar som influencer samtidigt som jag har min 1-åring Louie, hemma med mig. Jag älskar min fartfyllda vardag och är nyfiken på vad framtiden har åt oss.

Se Andreas favoriter och livesändning här

Inspiration by Zandra 

Zandra

@inspirationbyzandra 

Jag heter Zandra och bor i Hammarby sjöstad med min sambo. Jag arbetade som flygvärdinna innan Corona, nu pluggar jag till inredare. Jag driver ett inredningskonto på Instagram: Inspirationbyzandra där jag försöker inspirera andra till att våga mer färg och form i hemmet. Inredning är en stor passion och jag blandar gärna nytt med gammalt och budget med lyx.

Se Zandras favoriter och livesändning här