Aktuellt

Aktuellt

Här lägger vi upp information om kommande events och andra roliga saker som sker i centrumet. Håll utkik här så missar du inte något!

 

Erbjudanden under Skönhetsdagarna

Erbjudanden under Skönhetsdagarna

KICKS
Clinique Surge/Moisture Surge Intense 275kr (ord. pris 430kr).

HAMLEYS
50% på hela Moyou-nagelserien. Den fungerar lika bra för barn som för nagelintresserade vuxna. Erbjudandet gäller 28 maj.

MAKE UP STORE
100kr rabatt vid köp för minst 500kr, under hela helgen 27-28 maj. Fredagen den 27 maj erbjuds man dessutom gratis brynplock samt shaping. Välkommen in till Make Up Store på plan 1 för att boka en tid.

PICARD
Ta 2 betala för 1 på Eclairer. Erbjudandet gäller lördag 28 maj.

THE BODY SHOP
20% på en produkt. Erbjudandet gäller endast vid ett köptillfälle helgen 27-28 maj. Erbjudandet gäller ej produktnyheter, presentförpackningar, donationsprodukter eller presentkort

 
Sephora dofterbjudande

Sephora dofterbjudande

Fira mamma på mors dag genom att ge henne en ny sommarparfym. Just nu får du 20% rabatt på alla damdofter hos Sephora. Välj mellan Clean, Yves Saint Laurent, Lancôme, Chloé och många fler.

Erbjudandet gäller till och med söndagen den 29/5 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 
Ge bort ett presentkort på Mors dag!

Ge bort ett presentkort på Mors dag!

Den 29 maj är det Mors dag. När du köper ett presentkort för minst 500kr får du eller mamma en skönhetsbehandling på köpet. Du kan välja mellan bland annat nagelbehandlingar, ansiktsbehandlingar, spa och yoga inte bara i Nacka men runtom i hela Sverige. Värdechecken gäller för en behandling.

Se här vilka skönhetsbehandlingar du kan välja mellan.

Du erhåller din värdecheck i receptionen på plan 1.

Värdecheckarna kan användas fram till 2016-11-30. Värdecheckarna får inte säljas och kan inte lösas in mot kontanter. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt att erbjudanden ändras.

 
Ny butik till Nacka Forum sommaren 2016

Ny butik till Nacka Forum sommaren 2016

Sommaren 2016 välkomnar vi Holland & Barrett till Nacka Forum. Välkommen att utforska den ledande brittiska återförsäljaren som erbjuder ett brett sortiment av allt inom kosttillskott, hälsokost och naturläkemedel.

 
Ny, härlig livsmedelsbutik på väg till Nacka Forum

Ny, härlig livsmedelsbutik på väg till Nacka Forum

Glada nyheter: nu står det klart att Hemköp storsatsar i Nacka Forum och slår upp portarna till hela 3250m2 matglädje. Invigning är planerad till våren 2017.

För mer information, läs mer här.

Håll utkik efter mer information här på nackaforum.se!

 
Hitta den perfekta klänningen!

Hitta den perfekta klänningen!

Nu har sommarens avslutningsklänningar kommit till VERO MODA.
Kom förbi och hitta din favorit.

 
Ny butik i Nacka Forum

Ny butik i Nacka Forum

Lager 157 har öppnat på plan 1. Välkommen att upptäcka sortimentet som består av denim, modern bas, funktionskläder och accessoarer.

Läs mer om butiken här.